INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - TERÀPIA BEMER: VETERINARI - CONTACTAR - PROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
TERAPIA FISIC VASCULAR BEMER
   

 

LÍNIA VETERINARIA

 

BEMER té cura de la salut dels animals

BEMER fou creat arran dels estudis sobre la microcirculació del sistema cardiovascular, realitzats i que estan actualment en constant procés pel que fa a la investigació i a nous coneixements, de l'Institut de Microcirculació de Berlín.

 

Creat en principi per a millorar la salut o ajudar a recuperar-la en cas que aquest hagi patit un procés patològic, per a les persones. Es va veure que al tenir-lo en el domicili privat, dos tipus d'animals domèstics com els gats i el gossos, en sortien molt millorats en la seva salut, i a recuperar-se en cas de malaltia o fractura òssia.

 

Poc a poc, BEMER ha anat desenvolupant el mateix principi per a les persones als animals, ja que el principi de la teràpia físic vascular, es la mateixa, únicament són els dispositius que s'han dissenyat per tal d'adaptar-los a les necessitats de cada animal.

 

El cas més recent, és la aplicació de la teràpia físic vascular BEMER per a cavalls. Un nou i innovador equip sense fils que BEMER a posat al mercat per a satisfer la demanda de moltes hípiques, personal sanitari veterinari i persones que disposes de cavalls a Alemanya.

 

La sinèrgia de treball i equip entre BEMER, l'Institut de Microcirculació de Berlín i un bon nombre de professionals veterinaris, ha fet possible aquest equip, que al ésser sense fils, facilitar enormement la aplicació al cavall.

 

D'aquesta manera el cavall no cal que durant la sessió estigui ni quiet, ni subjectat amb cap tipus d'estructura o mordassa, sinó que pot moure's lliurament en el seu espai, ja sigui a la quadre, estable o en el picador.

 

Per a gats i gossos, actualment es pot fer servir el mateix equip que fan servir les persones.

 

Tanmateix, BEMER està treballant en equips més petits, amb el mateixos principis de la teràpia físic vascular, però més adequats a les dimensions d'aquests dos tipus de animals domèstics.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - TERÀPIA BEMER: VETERINARI - CONTACTAR - PROVAR BEMER  
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat