INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - TERÀPIA BEMER: TRACTAMENT - CONTACTAR - PROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
TERAPIA FISIC VASCULAR BEMER
   

 

TRACTAMENT

 

Dolors d'esquena

Problemes de cicatrització crònics

Dolors odontològics

Tal com s'esmenta a l'apartat de Profilaxi, BEMER és un equip mèdic que millora la microcirculació, representant el 74% de tot el sistema circulatori, però per extensió tota la resta d'aquest sistema també es veu millorat, així com l'organisme en general.

 

És per això que el fa tan efectiu, no únicament per a mantenir un bon estat de salut, sinó per recolzar la seva recuperació quan aquesta dissortadament s'ha perdut.

 

BEMER no cura res, com tampoc ho fan els fàrmacs, tractaments o teràpies de tot tipus. És el propi cos, l'únic, i ningú més que ell, que és capaç d'autoguarir-se. Tanmateix, no sempre estarà per sí mateix en disposició d'autoguarir-se; en aquest moment li caldrà ajut extern.

 

BEMER, és extraordinàriament efectiu per a ésser una d'aquestes ajudes a recuperar la salut, o si menys no, a fer més suportable una malaltia. Una ajuda que en la majoria de vegades va acompanyada d'altres processos o tractaments, com poden ésser desintoxicacions, tractaments mèdics, fisioterapeutes o molts altres.

 

La quantitat de malalties que BEMER por ajudar són múltiples: hernia discal, dolors d'esquena (cervicals, dorsals, lumbars, sacres), diabetis mellitus, esclerosi múltiple, malaltia arterial perifèrica, fatiga crònica, estrés, extraccions dentàries i dolors odontològics, artrosi, reuma, ... en són només alguns exemples.

 

Tanmateix, hi ha unes contraindicacions per les quals no és recomanable emprar BEMER, essent la més important, la teràpia immunosupressora després d'un trasplantament, sigui quin sigui, fins i tot de còrnia.

 

La seva explicació és clara, els fàrmacs immunosupressors actuen per tal de prevenir el rebuig de l'òrgan trasplantat per part del sistema immunitari, es a dir, el "distreuen" a fi de que no repari en els teixits que no són seus. BEMER potencia el sistema immunitari, per tal que el cos estigui en òptimes condicions per afrontar qualsevol malaltia.

 

Tota condició, síndrome o malaltia cal que sigui avaluada per un metge o terapeuta especialitzat en teràpia BEMER, i en el cas que la persona prengui medicaments sota prescripció mèdica, el metge tractant n'haurà de tenir coneixement.

 

Les persones interessades en conèixer més sobre la teràpia BEMER, poden visitar la web especialitzada on hi trobaran amplia informació; contràriament i per casos més específics, posar-se en contacte amb NARASALUS per tal d'obtenir una informació personalitzada.

 

 

 

 

 

 

 

 

INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - TERÀPIA BEMER: TRACTAMENT - CONTACTAR - PROVAR BEMER  
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat