INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - TERÀPIA BEMER: PROFILAXI - CONTACTAR - PROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
TERAPIA FISIC VASCULAR BEMER
   

 

PROFILAXI

 

"Massa sovint recordem que existeix el nostre cos i la seva

salut quan sentim dolor, i a vegades ja és massa tard"

El diccionari de la llengua catalana de l'IEC defineix la profilaxi com: "Tractament preventiu o conjunt de mitjans que preserven un individu o una societat de les malalties. Doncs precisament aquesta tasca de prevenció, és una de les que fa BEMER.

 

El seu eslògan "Recolzar la salut" té una doble vessant; d'una banda ajudar que la malaltia no aparegui i per l'altre, si dissortadament a fet presència, ajudar a recobrar-la, i si no és possible, fer que aquesta sigui més suportable i millori significadament la qualitat de vida de la persona afectada.

 

Per tant, BEMER no és un equip mèdic que millora exclusivament la microcirculació com a tractament d'ajuda per a recupera la salut en una persona malalta.

 

Sinó que és un equip que també ajuda a què el cos no emmalalteixi i per tant, a mantenir aquesta salut; no cal esperar estar malalt per fer servir BEMER, cal fer prevenció, és més econòmic i satisfactori.

 

També ajuda a les persones practicants de qualsevol esport, ja sigui d'alta competició o simplement com a hobby per a mantenir un bon estat físic i mental, com també pot millorar la salut d'animals com gats, gossos i cavalls; en aquest últim cas, molt específic per aquest animal.

 

Quan una persona diu que no li cal una teràpia físic vascular BEMER per tal de millorar la seva microcirculació, ja que està pletòric de salut, doncs precisament és perquè aquest benestar el mantingui com més anys millor.

 

En base als estudis científics fets per l'Institut de Microcirculació de Berlín, ja sigui portats a terme a una persona sana o no, hi ha una sèrie de paràmetres que emprant BEMER milloren significadament i que són els referits en la taula.

 

 

 

 

 

 

 

 

INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - TERÀPIA BEMER: PROFILAXI - CONTACTAR - PROVAR BEMER  
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat