INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - TERÀPIA BEMER: ESPORT - CONTACTAR - PROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
TERAPIA FISIC VASCULAR BEMER
   

 

ESPORT

 

El bon estat físic per l'esportista és fonamental

BEMER és un equip extraordinari i molt útil per l'esportista, ja sigui afeccionat, practicant habitual o competidor d'alt nivell.

 

En tots els casos pot oferir un ventall de possibilitats abans i després de l'esdeveniment esportiu o de l'entrenament habitual.

 

Reforçar el sistema locomotor en general i en particular tendons, lligaments i musculatura, com també la seva microcirculació, es un fet decisiu per tota persona, però molt particular per l'esportista, al sotmetre el cos a uns nivells d'esforç molt superiors als normals.

 

Que arribin als teixits l'oxigen i el nutrients, es indispensable, però també és imperatiu que hi hagi una fluida eliminació de toxines i productes del metabolisme.

 

Parlar de prolegomen, es parlar de BEMER com un equip ideal per a preparar el cos per l'esport i la competició si és el cas, per tal de estar en condicions òptimes de superar els reptes de l'esdeveniment esportiu,  tot plegat amb una bona teràpia físic vascular preventiva.

 

Posteriorment, quan l'esdeveniment, entrenament, competició o simple forma de gaudir de l'esport s'ha acabar, BEMER ajuda a la recuperació de l'esforç que s'hagi fet, per a continuar després en el dia a dia, amb el programa de manteniment i prevenció, per estar en forma i disponible pel següent repte.

 

L'equip el pot fer servir el propi esportista de forma particular a casa seva, però també és un equip ideal per a tenir-lo en la consulta del personal mèdic en medicina esportiva, el fisioterapeuta o cuidadors.

 

L'efecte del tractament BEMER és tan conegut com demostrat. Per aquest motiu, cada vegada més s'està convertint en un equip indispensable en les consultes mèdiques esportives i fisioterapéutiques, com també en els entrenaments diaris de prestigiosos esportistes, la majoria del quals estranger, donat que BEMER fa 20 anys que es utilitzat en l'àmbit, mèdic, fisioterapèutic, neuròpata, odontològic, i en aquest cas per personal sanitari especialista en activitats esportives de tota mena, entrenadors i preparadors esportius o pels mateixos esportistes de forma particular.

 

Noms de renom com Tina Weirather o Marc Girardelli en esquí alpí, Nino Schurter o Christoph Saucer en ciclisme BTT, Reinhard Divis en jockey sobre gel, Daniela Meuli en snowboard, o el conegut campió mundial de tennis, Boris Becker, ... tots ells són habituals usuaris de BEMER, i en són només, un petit exemple.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - TERÀPIA BEMER: ESPORT - CONTACTAR - PROVAR BEMER  
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat