Narasalus
INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - SALS DE SCHÜSSLER - CONTACTAR - PROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
NARASALUS: Terapia Bemer DetoxIridologiaHLBOFlors de BachSals de SchüsslerAromaterapiaOligoterapiaFitoterapia
   

 

SALS DE SCHÜSSLER

 

Pastilles Schüssler de Fosfat de Magnesi
© - DHU

El Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler, va néixer el 21 d'agost de 1821 a Bad Zwischenahn, a uns 70 km de Bremen (Alemanya) i traspassar el 30 de mars de 1898 a Oldenburg, als 76 anys a tan sols 18 km de la població on havia nascut.

 

Amb l'ajut d'una eina imprescindible com és el microscopi, científics de la talla de Friedrich Henle (1809 - 1885), Jacob Moleschott (1822 - 1893) o de Rudolf Virchow (1821 - 1902), contemporanis del Dr. Schüssler van començar a estudiar amb profunditat l'estructura de la cèl·lula i dels teixits, fet que va comportar un avanç en quan a la fisiologia i a la biologia cel·lular, molt precària fins aleshores.

 

Amb aquests referents, el Dr. Schüssler va iniciar les seves pròpies investigacions i experiències, però més dirigides i aplicades al camp de la patologia i per tant, a la assistència professional mèdica, i a l'atenció als malats.

 

La teràpia que més aplicava en la seva consulta era la homeopatia, però arran dels estudis del Dr. Moleschott el qual va afirmar en base als seus estudis, que les sals minerals tenien un paper crucial dins el funcionament fisiològic del cos humà, el Dr. Schüssler, es va veure animat per estudiar teixits i cendres procedents de persones mortes, per tal d'esbrinar quins eren aquests minerals tan importants pel organisme.

 

Una de les conclusions que va arribar, era que possiblement moltes malalties tenien el seu origen amb més o menys èmfasi en la carència de minerals, i per tant, calia saber quins eren aquests minerals imprescindibles pel correcte i bon funcionament del organisme.

 

Les primeres experiències foren en pacients afectats de parestèsies i rampes, administrant amb èxit fosfat de magnesi, fet que el va animar a continuar amb les experiències minerals, entre les quals fou el tractament a més de mil nens afectats de diftèria, que va tractar amb clorur potàssic, de forma exitosa.

 

Després d'anys de treball i estudi va concloure, que dotze compostos químics eren suficients per ajudar a guarir gran nombre de malalties, on hi havia minerals imprescindibles pel bon funcionament de la homeòstasi corporal com són el calci, fluor, ferro, fòsfor, potassi, clor, magnesi, sodi o silici, tots ells en forma d'estructura química de sals, com fosfat de potassi, clorur de sodi o fluorur de calci, entre d'altres.

 

Varietat de productes terapèutics de les Sals de Schüssler

D'aquesta manera va establir un total de dotze compostos químics els quals va considerar suficients per a guarir o millor dit, ajudar a guarir gran nombre de malalties, ja que no existeix res que curi una malaltia, només el cos es l'únic que es capaç de guarir-se a si mateix, tot i que moltes o en la majoria de vegades li cal una ajuda externa.

 

L'essència de les sals de Schüssler estan basades en el concepte i fonament de la homeopatia, però en realitat no estan fonamentades com a remei homeopàtic sinó que tenen fonament bioquímic, és a dir, estan basades en eliminar els trastorns a partir de subministrar al cos els minerals que en té carència, tot i que, això sí, amb dosis infinitesimals, tal com actua per exemple la oligoterapia.

 

Les dotze sals de Schüssler es presenten en el mercat bàsicament amb pastilles, però com fan els olis essencials, la introducció de molts remeis es poden introduir al cos per via tòpica, es per això que en el mercat existeixen les mateixes sals però en aquest cas amb pomada, altament efectives per a un gran nombre d'anomalies, com també amb forma líquida i mitjançant càpsules, segons el tipus de trastorn.

 

A Narasalus, en cas de tractament amb Sals de Schüssler, només recomanem o apliquem les Sals de Schüssler originals de l'empresa alemanya: DHU del Grup Dr. Willmar Schwabe de Karlsruhe (Alemanya).

MENÚ PRINCIPAL NARASALUS - INICI - AGENDA - BEMER - SALS DE SCHÜSSLER - CONTACTAR - PROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
NARASALUS: Terapia Bemer DetoxIridologiaHLBOFlors de BachSals de SchüsslerAromaterapiaOligoterapiaFitoterapia