Narasalus - HLBO
INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - HLB / HLBO - CONTACTAR - PROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
NARASALUS: Terapia Bemer DetoxIridologiaHLBOFlors de BachSals de SchüsslerAromaterapiaOligoterapiaFitoterapia
   

 

HLB / HLBO

 

Tècnica de visualització mitjançant

microscopi de camp fosc

Certs científics especialitzats en el coneixement i funcions de la sang, la denominen com l'elixir de la vida i certament tenen molta raó, ja que la sang té múltiples funcions en el cos humà, com el transport, la regulació o la defensa, però apart de les seves funcions, és fonamental per la informació que dóna.

 

Si la sang és sana, la persona estarà sana, si la sang té carències, substancies estranyes o valors fora del rang establert com normals, llavors es possible que la salut de la persona o s'hagi deteriorat o estigui en vies de fer-ho, ja que la sang, estigui sana o malaltissa, és també en realitat una font d'informació amplíssima, bàsicament des de molts punts de vista, principalment de tipus hematològic i bioquímic.

 

Són múltiples els paràmetres i valors que se'n poden extreure de la sang i per tant, de la informació que aquesta proporciona; tothom ha sentit a parlar del valors que es controlen a partir de la sang, com el colesterol, glucosa, triglicèrids, àcid úric, urea, creatinina o altres menys coneguts de referència hepàtica com les transaminases a partir del GOT,GPT ó GGT.

 

Són importants els electròlits, que són els minerals ionitzats presents a la sang, com el sodi (Na), potassi (K), clor (Cl), calci (Ca), fòsfor (P), ferro (Fe) o magnesi (Mg) entre d'altres. Aquests dos últims molt relacionats el primer amb l'anèmia, tot i que moltes anèmies no tenen res a veure amb la carència de ferro o el magnesi, molt relacionat amb les parestèsies i altres alteracions neurològiques.

 

Quin dubte cal, quan a partir de la sang i de la seva retenció en teixits, poden facilitar indicadors de toxicitat, es a dir, de la presencia de substancies estranyes i contaminats que poden provocar greus estats de salut i fins i tot la mort, degut a la bioacumulació.

 

El control analític de la coagulació de la sang, també facilita indicadors i paràmetres, que permeten detectar les alteracions de la sang, que poden propiciar la formació de coàguls sanguinis i provocar processos patològics com tromboflebitis o ictus isquèmics.

 

Mostra de sang que és indicatiu d'un estat de toxicitat, hipocalcemia o acidosi

Per descomptat, a part de la bioquímica, l'anàlisi hematològic permet obtenir un hemograma on es poden reflectir tots els paràmetres dels elements formes de la sang com són els hematies, leucocits i plaquetes, i per tant, tenir una visió general de l'estat de salut d'una persona.

 

En resum, la sang a part d'ésser un teixit orgànic líquid, amb una quantitat d'elements imprescindibles per les múltiples funcions que té en el cos humà, és doncs, quasi es podria dir, una font inesgotable d'informació.

 

La tècnica del HLBO és una de les moltes eines que es disposen per a conèixer l'estat de la sang, i si una persona es manté dins uns paràmetres de salut, de malaltia o amb alguna alteració que faci sospitar una propera alteració, o també, d'orientació vers un estat alterat que pugui presentar en un moment donat la persona i que no acabi de trobar la causa.

 

El HLBO cal esmentar que és una tècnica que no es concloent, és a dir, no és vàlida en sí mateixa per a fer un diagnòstic a partir de les observacions, tot i que pot orientar i molt sobre l'estat de salut de la persona, i com altres tècniques, caldrà tenir molta més informació abans d'arribar a un diagnòstic correcte, quelcom que ha de fer el metge o un doctor en alguna especialitat mèdica.

 

El procés és simple pel que fa a la persona afectada, ja que només cal fer un simple punció amb una llanceta, similar a l'emprada per a diabetis i preparar un vidre porta amb cinc gotes de sang progressives que caldrà que s'assequin; posteriorment es farà l'estudi a través del microscopi.

 

Hi ha una sèrie d'aspectes bàsics de identificació com són: l'estat del sistema immunitari, nivell de dany oxidatiu, nivell de toxicitat, alteracions de membranes i alteracions circulatòries entre d'altres; tot plegat és una tècnica prou complexa d'interpretació i amb accions complementàries, que poden aportar molta informació en general.

 

El test o tècnica en principi denominada com HLB (Heitan, Lagarde, Bolen/Bradford) i més actualment com HLBO (Heitan, Lagarde, Bolen/Bradford, Oswald), fou el treball en principi de tres investigadors metges, Henry Heitan, Philippe Lagarde i Leonard Bolen (HLB), que de fet fou aquest últim el primer en investigar el tema de la coagulació de la sang.

 

Anys després hi treballaria molt activament el bioquímic Robert W. Bradford, qui hi faria grans aportacions, la majoria recollides en el seu llibre Oxidology; posteriorment seria el Dr. Henk Oswald, qui ho treballaria i de fet introduiria la tècnica a Europa.

MENÚ PRINCIPAL NARASALUS - INICI - AGENDA - BEMER - HLB / HLBO - CONTACTAR - PROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
NARASALUS: Terapia Bemer DetoxIridologiaHLBOFlors de BachSals de SchüsslerAromaterapiaOligoterapiaFitoterapia