Narasalus - Flors de Bach
INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - TERÀPIA BEMER - FLORS DE BACH - CONTACTAR - PROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
NARASALUS: Terapia Bemer DetoxIridologiaHLBOFlors de BachSals de SchüsslerAromaterapiaOligoterapiaFitoterapia
   

 

FLORS DE BACH

 

Narasalus, Flors de Bach

Estoig de Flors de Bach originals de 20 ml
© - Bach Original Flower Essences

La teràpia floral de Bach consisteix en un total de 38 remeis subdividits en set grups, els quals es poden agrupar en dos grans blocs, el primer relacionat més amb aspectes interiors de la persona i el segon, en clares vinculacions exteriors i de relació amb els altres.

 

La teràpia floral de Bach no són remeis per a una afecció física concreta, sinó que els seus principis es basen en els estats emocionals de la persona ja siguin de tipus endogen o exogen, els qual si estan alterats porten a tenir problemes que es materialitzen en diferents parts orgàniques del cos humà; és la manera que l'alteració de la psique es veu expressada físicament en un malestar o una malaltia.

 

Els pilars fonamentals de la utilització de les Flors de Bach doncs, són les situacions psicològiques que afecten a la persona, com poden ésser les pors, els neguits, els disgustos, les angusties, preocupacions o qualsevol tipus de situació que altera l'estat emocional personal, els quals seran vies que obriran el camí a la manifestació d'una malaltia que pot ésser des de lleu a greu.

 

Per tant, la teràpia floral de Bach no tracte una malaltia física o dolor en concret, sinó a la persona i les seves emocions, d'aquesta manera es treballa la causa que ha portat a desenvolupar la malaltia, així com els síndromes o signes que aquesta generi; tractant les causes, les conseqüències desapareix per sí mateixes.

 

Al tractar les causes emocionals que poden portar a una malaltia o trastorn, aquestes no necessariament han d'ésser recents, sinó que es poden remuntar com per exemple a traumes de la infància no assimilats.

 

La por o el temor, és una estat emocional que pot salvar la vida a una persona en un moment concret, però si és perseverant en el temps es manifesta amb un greu problema de salut, i una de les seves primeres conseqüències, es un desgavell endocrí important, sobre tot de tipus hormonal; després en venen altres.

 

La teràpia floral de Bach és doncs, un excel·lent mètode per ajudar al cos a recuperar la salut, basada en el treball a partir dels estats emocionals de la persona i mai, com a remei per a un afecció física concreta, ja que aquesta no és l'origen, sinó el resultat del desequilibri psíquic.

MENÚ PRINCIPAL NARASALUS - INICI - AGENDA - BEMER - FLORS DE BACH - CONTACTAR - PROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
NARASALUS: Terapia Bemer DetoxIridologiaHLBOFlors de BachSals de SchüsslerAromaterapiaOligoterapiaFitoterapia