INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - CONTACTARPROVAR BEMER
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat
NARASALUS: Terapia Bemer DetoxIridologiaHLBOFlors de BachSals de SchüsslerAromaterapiaOligoterapiaFitoterapia
SALUT I BENESTAR AMB BEMER: Ho provi per vostÈ mateix  
     
 
 

Diferents modalitats d'aplicació i programació personalitzada pràcticament il·limitada

La millor forma i eficaç mètode per saber si una cosa funciona, és provar-ho un mateix. Totes les persones són diferents; no existeixen malalties, existeixen malalts.

 

No funcionen les teràpies com a enfocament general, no serveix el medicament que ha anat bé a la veïna per aplicar-lo a sí mateix, cal consultar al metge o a la naturòpata, per tal de personalitat el tractament més adequat amb la finalitat d'ajudar al cos a sanar.

 

És per això, que la millor forma de conèixer la teràpia física vascular BEMER i el seu ampli espectre de possibilitats de salut i benestar que ofereix, és provar-ho personalment, quelcom que NARASALUS ofereix l'oportunitat de realitzar amb diferents modalitats.

 

No cal esperar estar malalt, sentir-se malament, tenir algun xacra per l'edat o accident per a provar o adquirir un equip BEMER, per tant, no és un equipament exclusiu per a persones amb alguna malaltia o trastorn, també està molt indicat per a persones sanes, simplement per a mantenir la salut, sentir-se bé i mantenir-se en forma en el dia a dia, ja sigui en la vida quotidiana, laboral o esportiva, abrasant aquesta última des de l'esport d'elit fins a la pràctica esportiva d'esbarjo o lleure.

 

BEMER és un equip mèdic que igual que es pot tenir en consulta, també es pot adquirir i tenir-lo en el domicili particular, però amb la gran avantatge que no és exclusiu per a una persona, sinó que donat el gran nombre de dispositius i tipus de programació, fa que el pugui fer servir tota la família, sigui quina sigui la seva edat, fins i tot, si la família disposa d'animals domèstics como gossos i/o gats, també se'n poden beneficiar.

 

 Demaneu més informació sobre les modalitats de poder provar el BEMER: jomit@narasalus.cat - Tel.: 617.053.648

 

INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - CONTACTARPROVAR BEMER  
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat